Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI kokoaa yhteen kirkon ja kristillisten järjestöjen nuoria luottamushenkilöitä valtakunnallisesti. Seuraa ajatuksiamme ja kannanottojamme!

· Navi · Facebook · Twitter · Instagram ·

sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Haminan Taizéestä takaisin

NAVI oli viikko sitten viikonloppuna mukana Taizé-tapahtumassa Haminan rauhallisissa maisemissa. Suomalaisten seurakuntanuorien lisäksi kohtasimme nuoria aikuisia ulkomailta. Olimme heitä vastassa sekä satamalla että lentokentällä ja matkustimme yhdessä Haminaan. Nämä kohtaamiset olivat mielekkäitä, koska keskiössä oli rauha ja vaikuttaminen.




Rauha oli koko viikonlopun aiheena. Puheet ja työpajat käsittelivät rauhaa monelta eri suunnasta. NAVI:n työpaja olisi ollut suunnattu kirkossa vaikuttamiseen ja käytännön neuvoihin, mutta monien vaihtoehtojen ollessa niin hyviä jäimme vaille osallistujia. Edustajat saivat siksi osallistua muihin kanaviin, luentoihin tai keholliseen harrastukseen kuten tanssiin.

Iloitsemme viikonlopusta ja koetuista kohtaamisista. Julkaisemme instagramissa videoita, joissa jotkut osallistujista kertovat rauhasta ja sen merkityksestä sekä kuinka rauhaa voi rakentaa. Veli Steven, munkki Taizéstä, kertoo myös omat terveisensä.

Rauhaa kaikille!
Laura Brännkärr
TSF:n varaedustaja





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti